E38 725tds Turbo ja jahutuse kohta
E38 725tds Turbo ja jahutuse kohta
Selline küss, et ostin auto mingi aeg tagasi. Kunagi vist turbo pekki läind ja õli coolerisse jooksnud. Cooler oli vahelt ära võetud ja toru otseks pandud. Et kas tekib mingi kiirenduse vahe ka. Cooleriga ja ilma. Nüüd siis kiskusin cooleri maha ja pesin puhtaks. Panen nüüd mingi päev külge.
Ja selline värk ka, et kui pesin kas see cooler peab täiesti tihe olema, et ei lase kuskilt õhku ega vett läbi(pestes) ?Saan aru et kui nüüd täiega läbi jookseb kaob rõhk. Aga kergelt tuleb läbi. Ja huvipärast ka , et kas keegi teab palju võib rõhk olla 2.5tds?
Ja selline värk ka, et kui pesin kas see cooler peab täiesti tihe olema, et ei lase kuskilt õhku ega vett läbi(pestes) ?Saan aru et kui nüüd täiega läbi jookseb kaob rõhk. Aga kergelt tuleb läbi. Ja huvipärast ka , et kas keegi teab palju võib rõhk olla 2.5tds?
no prääga on turbost otse sisselaskesse, aga kui panen cooleri vahele kas sellest muuturb ka midagi. tahtsin teada. Mõtlen ikka korralikku korras coolerit.Veljo_V kirjutas:Võta tubost tulev toru lahti sisselaske küljest ja sõida saad teada!WRL kirjutas:Aga palju tal see jõukaotus võib olla?. Tegi see midagi halba et ilma coolerita oli?
Ikka muutub, õhk ju jahutatakse maha enne sisselaskesse suunamist!WRL kirjutas:no prääga on turbost otse sisselaskesse, aga kui panen cooleri vahele kas sellest muuturb ka midagi. tahtsin teada. Mõtlen ikka korralikku korras coolerit.Veljo_V kirjutas:Võta tubost tulev toru lahti sisselaske küljest ja sõida saad teada!WRL kirjutas:Aga palju tal see jõukaotus võib olla?. Tegi see midagi halba et ilma coolerita oli?
No selles ongi asi et algul lekkis täiega..siis võtsin lahti seal valsitud servataga mingi kummitihend..panin selle korralikult. Ja kui nüüd cooleri vett täis lasen proovi jaoks siis ühe kohapeal immitseb ästi kergelt läbi. Aga ei tea ju niimodi õhuga proovida, kuna tööjuures tuleb kompressorist 8 atti. Et mis ta 1bar rõhuga teeb ja palju lekibVeljo_V kirjutas:Aga igaks juhuks proovi enne kui külge paned lekkimist ka!WRL kirjutas:Ma kirjutasin vist ju et ostsin auto ja oli vahelt võetud....sellepärast ma ära puhastasingi ja panen ta uuesti külge
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=17&fg=05
Kust seda radikat lahti saab võtta?
UUs maksab ka hed hinda
17512246031 Air cooler 3356.58 Laoseis 0
Aga mina võtaks kuskilt kasutatud ja paneks selle!
UUs maksab ka hed hinda
No kahelpool otstes plastik vannid, valsitud servadega. Sealt oli enne lahti pressind . Ja siis võtsin ilusti lahti ja pärast pressisin kõik kinni tagasi. Ega hullemaks ikka minna ei saa kui ta enne oliVeljo_V kirjutas:http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=17&fg=05
UUs maksab ka hed hinda
Oleks võinud siis sinna veel mingist hermetsi panna!WRL kirjutas:No kahelpool otstes plastik vannid, valsitud servadega. Sealt oli enne lahti pressind . Ja siis võtsin ilusti lahti ja pärast pressisin kõik kinni tagasi. Ega hullemaks ikka minna ei saa kui ta enne oliVeljo_V kirjutas:http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=17&fg=05
UUs maksab ka hed hinda