E32-de kokkutulek kus oli kokku 2354 Hp, Pildid
Suured suured suured tänud kõigile kes tulid kohale
Meie kõik oma kohalolemisega tegimegi selle ürituse,selle ilma ja loomulikult ülimalt seltsiva ja lõbusa kokkusaamise, ilma teieta ei olekski seda olnud
Seltskond sobis ülimalt hästi teineteisega, olid koos inimesed, kes tõesti fännavad e32-te ja jäävad talle truuks
Ja otseloomulikult tänan ka mehi kes aitasid mu kojameest teel korda teha
Üritan veel üritust teha e32-dele, kas nüüd talvel mingi retk või järgmisel aastal samal ajal ma luban
Homme üritan pildid üles panna!!!!
1731kw on tubli saavutus
Meie kõik oma kohalolemisega tegimegi selle ürituse,selle ilma ja loomulikult ülimalt seltsiva ja lõbusa kokkusaamise, ilma teieta ei olekski seda olnud
Seltskond sobis ülimalt hästi teineteisega, olid koos inimesed, kes tõesti fännavad e32-te ja jäävad talle truuks
Ja otseloomulikult tänan ka mehi kes aitasid mu kojameest teel korda teha
Üritan veel üritust teha e32-dele, kas nüüd talvel mingi retk või järgmisel aastal samal ajal ma luban
Homme üritan pildid üles panna!!!!
1731kw on tubli saavutus
V8
- toivoku
- Huviline
- Peamine sõiduk: 524td
- Kontakt:
http://heidi.planet.ee/e32/index.html
tegin siis galerii. kõik kellele saatsin veel andmed serverisse pääsemiseks need pangu ikkagi sinna ülessepildid ja ma teen ka nendest galerii, et kõigil oleks ilus vaadata. kui soovib keegi eraldi rari,et oma arvutisse tirida siis kirjutagu ps.
küsimus ka teile, palju siis ka keskmiseks küttekuluks tuli? mina ära ei nullinud aga liitri näitas koju jõudes vähem kui sõitma hakates, oli 17,7 nüüd oli 16,7
tegin siis galerii. kõik kellele saatsin veel andmed serverisse pääsemiseks need pangu ikkagi sinna ülessepildid ja ma teen ka nendest galerii, et kõigil oleks ilus vaadata. kui soovib keegi eraldi rari,et oma arvutisse tirida siis kirjutagu ps.
küsimus ka teile, palju siis ka keskmiseks küttekuluks tuli? mina ära ei nullinud aga liitri näitas koju jõudes vähem kui sõitma hakates, oli 17,7 nüüd oli 16,7
Minagi tahaks kõiki tänada toreda ürituse eest, erilised tänud profisionaalse orgunni ees
Huvitav oli näha inimesi, kes tegelikult ka "armastavad" seda mudelit.
Mina sain väga palju targemaks ja ka kompuutri varjatud võimalused ei ole minu jaoks probleem (suured tänud metsavahile)
Loodame, et kõik järgnevad üritused on vähemalt sama lõbusad ja harivad.
NB! minu pildid toivoku galeriis
Huvitav oli näha inimesi, kes tegelikult ka "armastavad" seda mudelit.
Mina sain väga palju targemaks ja ka kompuutri varjatud võimalused ei ole minu jaoks probleem (suured tänud metsavahile)
Loodame, et kõik järgnevad üritused on vähemalt sama lõbusad ja harivad.
NB! minu pildid toivoku galeriis
E32 750i 220kW
Pole küll päris teemasse, kuid küsiks huvi pärast sellel punasel seitsmesel all olevate velgede nimetust ?
BBS, need punase all olid 18 tolli, minu musta all samasugused 17 tolli.AlariK kirjutas:Pole küll päris teemasse, kuid küsiks huvi pärast sellel punasel seitsmesel all olevate velgede nimetust ?
Ja muideks, see punane oli minu mäletamist mööda 740 MANUAAL !
E32 750i 220kW
Arniel on õigus nii BBS suhtes kui ka manuaali suhtesarnie kirjutas:BBS, need punase all olid 18 tolli, minu musta all samasugused 17 tolli.AlariK kirjutas:Pole küll päris teemasse, kuid küsiks huvi pärast sellel punasel seitsmesel all olevate velgede nimetust ?
Ja muideks, see punane oli minu mäletamist mööda 740 MANUAAL !
V8
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: ZX14R
Varbla
Varem arvasin, et blues muusikat ja õlut harrastav kaader on sõbralik ja meeldiv, nüüd selgus, et E32 kaader pole ka normaalne
Igatahes tänud meeldiva koha ja veel meeldivamatele kohal viibinutele.
Re: Varbla
Seda mainisin minagi; ma olin suht kindel, et kõik kes kohale tulevad on teatud kiiksuga inimesed - nii see oligi, kaasaarvatud mina ise .Provokaator kirjutas:Varem arvasin, et blues muusikat ja õlut harrastav kaader on sõbralik ja meeldiv, nüüd selgus, et E32 kaader pole ka normaalne
Ega normaalne inimene ei ostagi ju endale ebapraktilist autot.
Hea meel on teada, et ma ei ole ainuke
E32 750i 220kW
- toivoku
- Huviline
- Kontakt:
tegelen olegi piltidega.
seeju teadatuntud värk,et toredatel inimestel on kõigil mingi kiiks küljes loodan,et järgmine üritus ennem augusti ei tule
veel vaja ära oodata aimo pildid
seeju teadatuntud värk,et toredatel inimestel on kõigil mingi kiiks küljes loodan,et järgmine üritus ennem augusti ei tule
veel vaja ära oodata aimo pildid
arnie kirjutas:Seda mainisin minagi; ma olin suht kindel, et kõik kes kohale tulevad on teatud kiiksuga inimesed - nii see oligi, kaasaarvatud mina ise .
Hea meel on teada, et ma ei ole ainuke [/quote]
Krt...minu üheks kiiksuks (foobiaks) paljude teiste seas tundub olema ka hirm,et õlle saab otsa ....siiani libistan neid kokkuostetud õllesid, mis tegelikult ei ole mu maitse järele
Hea meel on teada, et ma ei ole ainuke [/quote]
Krt...minu üheks kiiksuks (foobiaks) paljude teiste seas tundub olema ka hirm,et õlle saab otsa ....siiani libistan neid kokkuostetud õllesid, mis tegelikult ei ole mu maitse järele
- toivoku
- Huviline
- Kontakt:
Ergo730 kirjutas:arnie kirjutas:Seda mainisin minagi; ma olin suht kindel, et kõik kes kohale tulevad on teatud kiiksuga inimesed - nii see oligi, kaasaarvatud mina ise .
Hea meel on teada, et ma ei ole ainuke
Krt...minu üheks kiiksuks (foobiaks) paljude teiste seas tundub olema ka hirm,et õlle saab otsa ....siiani libistan neid kokkuostetud õllesid, mis tegelikult ei ole mu maitse järele [/quote]
rahamaitse suus kindlasti ka minul on see hirmkuigi jäin esimesena magama
Sina ei läinud magama, sa läksin ainult korraks äratoivoku kirjutas:
rahamaitse suus kindlasti ka minul on see hirmkuigi jäin esimesena magama
E32 750i 220kW
- toivoku
- Huviline
- Kontakt:
grill särgid värgid, mina kahekäega pooltErgo730 kirjutas:Milles küsimus....kutsu meid külla ja vaatame koosparbmw- kirjutas:Ehk keegi saab sind aidata, kuna jubedalt tahaks neid videosid ka nähaAimo kirjutas:Mul pole veel programmi, millega videosid arvutisse tõmmata(pole ka DVD lugejat)
Paar õllet ligi jne.