Väljalaskesüsteemi modifitseerijad Tallinnas
- xtrcraz
- Huviline
- Peamine sõiduk: 328i
Väljalaskesüsteemi modifitseerijad Tallinnas
On plaanis ühel massinal veidi väljalaset ümber ehitada ja ootaks soovitusi asjatundjate kohta, kelle poole Tallinnas oma plaanidega pöörduda ja nii hinnangut/nõuandeid kui ka teostust paluda.
Sumpsimees Mäealuse tänavalt vist kolis Rootsi ära?
Sumpsimees Mäealuse tänavalt vist kolis Rootsi ära?
E36 328i
Audiclub.ee: "ma pole väga raske jalaga ka, kui ainult sund olukordades kus mõned propeleeri mehed väga pressima hakkavad"
Audiclub.ee: "ma pole väga raske jalaga ka, kui ainult sund olukordades kus mõned propeleeri mehed väga pressima hakkavad"
- bmwRe39
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW X5 e53
Re: Väljalaskesüsteemi modifitseerijad Tallinnas
nt vkm-i saatsin päringu siis minu projektikal otsast lõpuni uue summuti ehitus koos sport kattide,resokate ja püttidega läheks ca 600eukki...
tegemist e46 330d
tegemist e46 330d
Horsepower sells cars, torque wins races - V8-s and diesels
Sport katt diislile? Tõsiselt või? Hunnik s*tta saab 600€ eest.bmwRe39 kirjutas:nt vkm-i saatsin päringu siis minu projektikal otsast lõpuni uue summuti ehitus koos sport kattide,resokate ja püttidega läheks ca 600eukki...
tegemist e46 330d
Teen kodudes elektriasju korda. 36€/h. Anna murest märku. www.motovool.ee
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
-
- Huviline
- Kontakt:
Mul ka püsib relakas käes, Olen nõus lõikama sul sumpsi otsa maha nii pikalt kui vaja,lõikeketas maksab 2.40 see kulumaterjal läheb hinnale juurde
Ära saada mulle sõnumit, helista! Tel:5028520
patrik kirjutas:Mul ka püsib relakas käes, Olen nõus lõikama sul sumpsi otsa maha nii pikalt kui vaja,lõikeketas maksab 2.40 see kulumaterjal läheb hinnale juurde
Bmw sõidurõõm
- xtrcraz
- Huviline
- Peamine sõiduk: 328i
Relakast võib väheks jääda, oleneb muidugi, kui osav mees on
Volvo XC90-l oleks vaja suurem gaasimahuti tagumiste püttide vahele mahutada ja tahaks konsulteerida, mida seal teha annaks.
Volvo XC90-l oleks vaja suurem gaasimahuti tagumiste püttide vahele mahutada ja tahaks konsulteerida, mida seal teha annaks.
E36 328i
- toivoku
- Huviline
- Peamine sõiduk: 524td
- Kontakt:
Simonsi asjadega tehes ei tohiks kogu töö ja jupid kokku minna üle 250 euri
524td, 750il , e12 520(m52b28), e21 315(m10turbo), E30 325i coupe, e39 530d, audi allroadc5 , e36 2,5 cabrio :) Kui midagi vaja siis 58344541
Enne sai pidevalt sumpsimehe juures käidud, peale teda olen asjaliku alternatiivi leidnud sealt samast naabrusest Bergi nimelise 58100793. Keevitab torusid üsna soodsalt ja armastusega
Berg peaks olema CSGga seotud,ning autodega kaua sinapeal olnud.
Kiidan ka Bergi. Korduvalt keretööde asjus käinud. Summutiga kogemusi pole, aga eks keevitamine ole keevitamine.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: Metroo
Võivad ka end ilmutada need kes tallinnast ja keevitus olemas. Lõpupüti ja otsaflantsi vahele vaja toru installida
Jõujaama, VKMi jms kohtadega on see häda, et kui miski suurem võistlus kusagil kalendris paistmas, siis nendest kohtades aega sumpsi tegemiseks vaevalt leiab
Jõujaamast täna uurides pääseks sumpsiga löögile alles peale Jaanipäeva.
Made for fun E34 540 93a. (Avusblau) F15 15a. (Space Grau)