Märkasin et Saksamaal müüakse ka mõnda E36 millel kapotil sihuke huvitav plastmass kate on. Eeldan , et see on kivikaitse ?Kustas kirjutas:
Üüber kena masin
Märkasin et Saksamaal müüakse ka mõnda E36 millel kapotil sihuke huvitav plastmass kate on. Eeldan , et see on kivikaitse ?Kustas kirjutas:
Iseenesest musta värvi E36 sobib küll väga hästi + reelingud seal katusel annavad väga palju juurde. Sihuke oldschool classic. . Tundub vist jah nahk , osasat kohast näha sihukest kerget lainet. Ning need 2 ristkülikut seal üleval pool on siis nii öelda käepidemed kust pingutad peale ? Mida rohkem seda vaatan, seda rohkem hakkab meeldimaKirillD kirjutas:See peaks olema ikka nahkkate jep ... kunagi jäi siit foorumist silma, et keegi oli põhjendanud seda nii, et mingites osariikides on taolised sitikad mis pidavat vist värvi kahjustama / sööbima kui vastu kapotti surnuks lendavad.
Ise olen ka mõelnud, et mis selle asja eesmärk võib olla, ilmselgelt on see stiilielement, aga mingi praktiline kasu peaks ka temast vist olema.
Nr. eriti heaZipp kirjutas:[img]http//sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs019.ash2/34316_405834979725_367360459725_4131907_1310901_n.jpg[/img]
Edgar kirjutas:Aare lisatud teine E34 . Huvitav värv on ning isegi olen ühel M5 sellist kah silmanud.
Keegi teab mis värvikood on ?
AARE530 kirjutas:Ardo Winkelhock M5-l peaks olema selline värv, kui ma ei eksi.
Tundub v2ga sarnane v2rv olme jah. Koodi küll ei oska 6elda.KirillD kirjutas:Seal pildil tundub olevat metallic, Ardol on vist tavaline ... muidu on sama värv jah.