K: küünlad + juhtmed
K: küünlad + juhtmed
Plaanin küünlad ja juhtmed ära vahetada.
Kas pean UM originaaljuhtmed tellima?
Millise firma küünlaid soovitate?
kas on soovitatav veel mingid aftermarket juhtmed peale originaalide?
millise väljaminekuga pean arvestama?
mootoriks 3.0 r6 12v
Tänud ette
mootoriks 3.0 r6 12v
Tänud ette
ex-Audi A2, ex-Fleetwood, ex-GT4, ex-944
525 ´94 & Hybrid ´08
56 201 649
525 ´94 & Hybrid ´08
56 201 649
Mina isiklikult soovitaksin vaadata juhtmed ikkagi UMst, seda muidugi juhul, kui soov autot pikemalt pidada. Vähemalt on kindel, et probleeme ei teki. NGK küünlajuhtmeid ei tea kiita/laita, kuna kogemus puudub, ise olen ostnud UMst, aga üks mida oma kogemuste põhjal ei soovita, oleks NGK küünlad, aeg-ajalt on ikka tilk tõrva meepotti sattunud
Minu mäeltamist mööda on originaaljuhtmete tootja Beru (mitte Beri). Kui oma kolmesel ostsin juhtme, siis sain need Mustame teelt Voltast. Balti Autovaruosad neid maale tõi. Aga enam ei pidanud tooma
1 Beru juhe (syytepoolilt jagajasse)maksis seal 189 rutsi. Päeval telefonitsi tellisin ära ning õhtul sain kätte.
Küsisin ka UM-ist. Seal öeldi hinnaks mingi 500/juhe, ning tarneaeg 10 päeva, ning et olid parajasti jõulud, siis oleks tarneaeg veelgi pikemaks läinud. Usun, et ainuke vahe Volta autost ostetul, ning UM-i juhtmel oleks olnud BMW embleem juhtme peal.
1 Beru juhe (syytepoolilt jagajasse)maksis seal 189 rutsi. Päeval telefonitsi tellisin ära ning õhtul sain kätte.
Küsisin ka UM-ist. Seal öeldi hinnaks mingi 500/juhe, ning tarneaeg 10 päeva, ning et olid parajasti jõulud, siis oleks tarneaeg veelgi pikemaks läinud. Usun, et ainuke vahe Volta autost ostetul, ning UM-i juhtmel oleks olnud BMW embleem juhtme peal.
Aga mida Sa siis soovitad? Elektroode silindrisse pillavaid Bosche? Saksa foorumitest on mul just selline mulje jäänud, et NGK kvaliteet kõige ühtlasem on olnud. Ja seal soovitatakse kõigil Boschist kaarega mööda käia.Lauri_L kirjutas:...aga üks mida oma kogemuste põhjal ei soovita, oleks NGK küünlad, aeg-ajalt on ikka tilk tõrva meepotti sattunud
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
Re: K: küünlad + juhtmed
nüüdseks sai selle mure siis ära lahendatud.Charly kirjutas:Plaanin küünlad ja juhtmed ära vahetada.
mootoriks 3.0 r6 12v
Tänud ette
Sain väga huvitava Beru+NGK pakkumise Best Auto-st
ex-Audi A2, ex-Fleetwood, ex-GT4, ex-944
525 ´94 & Hybrid ´08
56 201 649
525 ´94 & Hybrid ´08
56 201 649
- eero
- Huviline
- Peamine sõiduk: F07 535i GT
- Telefon: 5256627
- Asukoht: Kadaka tee 187C Tallinn. Tel. 5256627, eero@autoint.ee
- Kontakt:
OK, aga kas oleneb mootorist ka, millele mis küünal paremini istub? Et kui M60-ga tegu, siis mis õige valik oleks? Originaal? Kelle tehtud need on ja kas õigustavad ka ennast?
Kunagi Fordiga ei tekinud küsimust: Motorcraft ja ei midagi muud. Nüüd olen vähe ebaleval seisukohal.
Praegu peal 20-tuhat sõitnud Densod, aga tunne nagu vaja uusi. Keerasin paar tükki välja - noh, kaugelt vaadates midagi hullu pole, aga lähemalt vaadates on keskelektrood ovaalseks kulunud ja äärmised ka vähe räsitud näoga.
Kunagi Fordiga ei tekinud küsimust: Motorcraft ja ei midagi muud. Nüüd olen vähe ebaleval seisukohal.
Praegu peal 20-tuhat sõitnud Densod, aga tunne nagu vaja uusi. Keerasin paar tükki välja - noh, kaugelt vaadates midagi hullu pole, aga lähemalt vaadates on keskelektrood ovaalseks kulunud ja äärmised ka vähe räsitud näoga.
E34 540 - X5 E53 4,4 - E30 316i - R28 R1150R - E32 740 - E34 540 touring - E36 325i - E30 325ixa - Z3 1,9 M44 - F07 535i GT