E34 ventika siduri eemaldamine
E34 ventika siduri eemaldamine
Oskab keegi öelda, mis on selle spets võtme aukude vahe ja kaare mõõdud?
Tuleb ise midagi sellist valmis meisterdada, kuna ei õnnestu lihtsalt kruvikaga kinni hoides ja vastu võtit pekstes lahti saada.
Või on kellelgi veel mingi hea nipp välja pakkuda, kuidas ventika siduri võlli otsast lahti saaks?
Tuleb ise midagi sellist valmis meisterdada, kuna ei õnnestu lihtsalt kruvikaga kinni hoides ja vastu võtit pekstes lahti saada.
Või on kellelgi veel mingi hea nipp välja pakkuda, kuidas ventika siduri võlli otsast lahti saaks?
BMW-le kindel
Re: E34 ventika siduri eemaldamine
Keerasid ikka õigele poole?
tal on vastapidi vint. ma endal hiljuti võtsin maha sest jäi ette. hoidsin kruvikaga kinni ja siis suur võti ja äkiline kops ja voilaa. nagu naksti lahti oligi. et õigetpidi lahti keera seisa ise juhipoolepeal ja siis nagu tõmbad enda poole võtit
Tänud vastamast, aga seda ma tean, et vastupidi keermega on. Jamasime kahe mehega jupp aega seal kallal korraliku kuvaldaga Yks kruvikas õnnestus pooleks murda ja haamriga vastu pöialt virutada, aga lahti teda ikka ei saanud
BMW-le kindel
Saada keegi põhja alla rihma sikutama. Tõmbad rihma täiesti pingule ja siis katsud keerata. Ei tohiks hakata nii kergelt libisema ja peaks lahti saama. Ise nii mitu korda tehtud aga haamrimeetod sobib mul paremini.
Rev range is there to be used!
- allanasi
- Huviline
- Peamine sõiduk: E60 530D
ise tegin ühest imelikust rattavõmest sellise rakise ja ajas ka asja ära !võin teha pildi selliseid peaks ikka kodus vedelema
Sellise võtme tegin lattrauast
Selle abil sai probleemideta hakkama Aga tänud kaasa mõtlemast
Selle abil sai probleemideta hakkama Aga tänud kaasa mõtlemast
BMW-le kindel
Mingeid mõõte ja juttu on ka siin:
http://www.bimmerfest.com/forums/showth ... 3&posted=1
http://www.bimmerfest.com/forums/showth ... 3&posted=1
..