e36 coupe akende automaat süsteem
- cino
- Huviline
- Peamine sõiduk: VOLVO XC90
e36 coupe akende automaat süsteem
mure seline, et enam ei jookse juhi aken 1 korra nupule vajutades ise ülesse. kõrvalistuja oma toimib. Kust viga otsima hakata?
If you fart loudly in publick, yell: "JET POWER" and start walking faster.
Re: e36 coupe akende automaat süsteem
Arvetavasti nupp, proovi kõrvalistuja omaga ära vahetada, kui sobib. Või nupul on mingi praht vahel.
- cino
- Huviline
- Peamine sõiduk: VOLVO XC90
suured tänud, oligi praht vahel, võtsin lahti ja puhastasin ära ning nüüd toimib
If you fart loudly in publick, yell: "JET POWER" and start walking faster.
- bmw-vanos
- Huviline
- Peamine sõiduk: e46 330d 150kw,6 manu
tervist mul ka selline küsimus mul sedaan e36 328 ja on 4 elektriakend ,kas mul peaks ka 1 vajutamisest aken ise ülesse jooksmacino kirjutas:suured tänud, oligi praht vahel, võtsin lahti ja puhastasin ära ning nüüd toimib
Nupud on kahe astmelised, nõrgalt peale vajutades liigub aken nii kaua, kui nupp lahti lasta, tugevama vajutuse korral jookseb lõpuni välja.
-
- Huviline
tere, ei hakanud uut teemat tegema uurin siinsamas enda kupee ukse kohta samuti ennem kui lahti kiskuma hakkan, mure siis selles et klaas kõik liigub alla asi toimib, aga uks avaneb nii seest kui väljast üliraskelt ning väljast väljast avades jääb ka link ülesse ja avab üldse alles siis kui link on täitsa üles kistud. Ja tavaliselt saab väljast üldse sedasi avatud et link üles nii põövega vastu ust siis avab
MIs seal sees ära kulub või kuda veast lahti saada, tänud ette!
MIs seal sees ära kulub või kuda veast lahti saada, tänud ette!
Ukse link on puru arvatavasti.