Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
et siis tuttav käis. Ja nüüd kuna prilli on -0.7 siis taheti võtta ära c kat ja traktoriload. Et ainult a ja b oleks talle alles jäänud. Nüüd üritangi kusagilt seadusandlusest leida et kas perearstidel on õigus selliseid piiranguid sellise prillimiiinuse puhul määrata.
www.haigekassa.ee kodulehekülge uurisin hoolega aga vastavat infot ei leidnud Äkki keegi on kokku puutunud sama probleemiga ja oskab abi ja nõu anda.
BMW E60 550i MY05 270KW. Telefoni number : +372 56 206 746
Iga foorum on täpselt tema omanike ja modede andekat nägu.
Kui endale käisin E-kati tegemas siis ei andnud perearst mulle küll tõendit vaid pidin mööda artse jooksma ja tõestama, et sobin kutseliseks autojuhiks. Aga kuidas präegast asi käib küll ei tea. Aastaks siis oli 2005.
See suvi käisin. Prill kah (+-, ei tea)0.7-1 midagi, kaugele ei näe. Paberi peale märgiti, et prillid ehk siis prillid kohustuslikud ja saab ka C-kati.
Minu mäletamist mööda ei anta C ja E-kati luba kui lühinägelikkuse puhul on prillid üle -8 või oli see nüüd -10 ning C ja E-kati puhul jooksutati ka mind kunagi erinevate arstide vahel, kuna perearst toona seda voli ei omanud!
võib ka selliseid asju ette juhtuda (nagu nt endal), et arst on venelane ja hästi eesti keelt ei oska ja mu nägemis % tuli kindlalt alla 100, umbes 70? mäletamistmööda, kuid 100 pandi siiski kirja ja naeratati otsa ning öeldi, et kõik on korras
käisin mingi paar nädalat tagasi c ja ce arstitõendil JÄRGI. sest tõesti maksid papi ära küsiti kas nägemine korras mina vastasin et ikka. pandi templid alla ja head aega.