Kiida foorumlast!
- Kairi
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: BMW 320I
Kiida foorumlast!
Ma ei tea, kas selline teema on siin olnud või on see üldse kohane, aga eesmärk oleks teemal kiita tublisid BMW inimesi, kellelt olete nõus ja jõus abi saanud ja lihtsalt head sõnad olemas olemise eest
Teeks ise otsa lahti: tahan tänad a foorumi asutajaid selle imetoreda paigakese eest, sest ilmselt ei oleks mul muidu nii palju ja nii toredaid sõpru- tuttavaid, kelleta elu ei oleks üldse nii vahva
Teeks ise otsa lahti: tahan tänad a foorumi asutajaid selle imetoreda paigakese eest, sest ilmselt ei oleks mul muidu nii palju ja nii toredaid sõpru- tuttavaid, kelleta elu ei oleks üldse nii vahva
Kõike mida sa ütled, kasutatakse kindlasti sinu vastu :D
- Kristian330
- Huviline
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Mis seal salata, olen leidnud siit nii häid sõpru kui ka niisama kasulikke tutvusi- osad ka eelpoolmainitud, näiteks Patrik, Truumu ja Siim, nõuannete poolt on foorum tegelt üsna asendamatu
Ilma selleta oleks asi üsna nutune, aga nüüd asi sujub
Tänud kõigile, kellega olen selle foorumi kaudu tutvunud igatahes
Ilma selleta oleks asi üsna nutune, aga nüüd asi sujub
Tänud kõigile, kellega olen selle foorumi kaudu tutvunud igatahes
- Kairi
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: BMW 320I
Nimepidi tänu Patricule, Tarmole, Martinile minu auto putitamise eest Meph kaa muidugi.
Viimati muutis Kairi, 16.04.2008 14:39 38, muudetud 1 kord kokku.
Kõike mida sa ütled, kasutatakse kindlasti sinu vastu :D
No sel juhul tänaks Mephi- tegi mu esimesed aknad korda, bensiini näiduki mure sai lahendatud, ühe rihma mootoris vahetas ära, küünlad ja klapikambrikaane tihend, konditsioneeri mure sai lahendatud ka, ja ilmselt veel midagi!eero kirjutas:Ma arvan, et selle teema mõte on ikka konkreetse asja eest ja isikuliselt kedagi välja tuua mitte kõigile üldiselt niisama tore olemise eest plaksutada.
ermicas vahetas mu käigukangi juures läbi põlenud pirni ära.
Martin, Riivo ja Tarmo aitasid rõngaid paigaldada. Samuti olid Martin ja Riivo abiks stange ilusti külge panemises (pirne vahetasite ka) ja kindlasti olete veel midagi teinud mis meelde ei tule , aaa ja Martin oli nii tubli ja vahetas jahutusvedeliku ka ära.
Romani käest sain tagatuled ja ta oli nii pai, et pani ise need külge ka
Ühesõnaga, keda ma ei maininud, Suur Aitäh teile
Ja Aitäh ürituste eest ka
Janayza ja Tieego
- Riivo
- Huviline
- Peamine sõiduk: Ateca 4Drive
- Kontakt:
kui siin juba tänamiseks läks siis tänaks tehnilise poole pealt Martinit, Tarmot, Serkat, Janekit...ei ole seni olnud asju mis nende abiga oleks tegemata jäänud...tänusõnad Viljarile kelle aktiivsus ürituste osas on ulme , oma karvase käe on ta ka tehnilisel poolel ulatanud...need olid mõned suuremad tänud, väiksemaid teab igaüks ise, liiatigi ei ole see teema siin üldistamiseks ;D
´17 4Drive
Ma siis ka tänaks paari inimest
Tänan Martinit:
- kell 12 öösel -20 kraadi külma, võtsime aku maha ja kontrollisime kas aju uppunud!
- vahetatud sai veepump ja jahutusvedelik
- vahetatud sai termostaat ja jahutusvedelik
pluss veel ja veel asju millega ta mind aidanud on!!!
Tänan Aini:
-tagatulede vahetus
-veepumba vahetus
-ventika siduri ära võtmine mingi 4 korda õhtu jooksul
-juppide muretsemine
pluss veel palju palju asju
Tänan Tarmot:
- rõngaste paigaldamine
- velgede vahetus
-numbrituled ja salongi pirnide vahetus ledide vastu
-ventika siduri vahetus
-juppide muretsemine
-uue automatkäigukangi vahetus ja muretsemine
Iisak:
-mootoriõli ja filtri vahetus
Heigosan:
- 2 x sillakontroll
Tänud veel ka: Patrikule, Serkale
Rohkem ei tulegi meelde:D
Tänan Martinit:
- kell 12 öösel -20 kraadi külma, võtsime aku maha ja kontrollisime kas aju uppunud!
- vahetatud sai veepump ja jahutusvedelik
- vahetatud sai termostaat ja jahutusvedelik
pluss veel ja veel asju millega ta mind aidanud on!!!
Tänan Aini:
-tagatulede vahetus
-veepumba vahetus
-ventika siduri ära võtmine mingi 4 korda õhtu jooksul
-juppide muretsemine
pluss veel palju palju asju
Tänan Tarmot:
- rõngaste paigaldamine
- velgede vahetus
-numbrituled ja salongi pirnide vahetus ledide vastu
-ventika siduri vahetus
-juppide muretsemine
-uue automatkäigukangi vahetus ja muretsemine
Iisak:
-mootoriõli ja filtri vahetus
Heigosan:
- 2 x sillakontroll
Tänud veel ka: Patrikule, Serkale
Rohkem ei tulegi meelde:D
Kiidaks kõiki Bmw omanikke juba selle eest,et nad omale Bmw soetanud on
Suured tänud ka Martin_S-le abistavate käte eest
Suured tänud ka Martin_S-le abistavate käte eest
Viimati muutis Rock94, 11.07.2008 19:06 14, muudetud 1 kord kokku.
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Lugejate autode teemat lugedes tulin mõttele, et üks mees siin väärib küll sügavat respekti (see vägev noorte släng ), kuigi ei ole ma teda oma silmaga eales näinud. Nimelt herr nuga- absoluutselt iga kord, kui tema tegemisi vaatan, jookseb mul hoolimata sellest, et ma selliseid autosid (E21 siis) väga ei fänna, hõbeniit suunurkadest välja. Valus pill igatahes see tema 325
-
- Huviline
- Kontakt:
No kui hakata uskumatutest autodest Lugejate autode rubriigis rääkima, siis lisaks nugale ei saa mainimata jätta kasutajaid Sysi ja Martin R. Vähe sellest, et autod on üliüliülitasemel, ka viis kuidas nende autode kallal tehtud tööd lugejani tuuakse on austust ja esiletõstmist väärt!
730iA e32 138kW 12/1992
- Roland325
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 650
E21 ajal ei toodetud 325-te. Tal pigem 323AARE530 kirjutas:Lugejate autode teemat lugedes tulin mõttele, et üks mees siin väärib küll sügavat respekti (see vägev noorte släng ), kuigi ei ole ma teda oma silmaga eales näinud. Nimelt herr nuga- absoluutselt iga kord, kui tema tegemisi vaatan, jookseb mul hoolimata sellest, et ma selliseid autosid (E21 siis) väga ei fänna, hõbeniit suunurkadest välja. Valus pill igatahes see tema 325
Re: Kiida foorumlast!
Kiidan siis kasutajat raxx , kes enda vabast ajast tuli ja aitas enda teadmiste ja asjadega mind
Alati on ta igati abivalmis ja kui mingi probleem mul, siis saan temalt nõu
Suured tändu talle.
Alati on ta igati abivalmis ja kui mingi probleem mul, siis saan temalt nõu
Suured tändu talle.
- Toots
- Huviline
- Peamine sõiduk: Peamine sõiduk ei ole bmw. Pühapäev: e34 550i V12
Re:
Mina tulistaks siit kohe vastu:TiitR kirjutas:Mina kiidan esialgu ainult neid tublisi BMW omanikke ja selle automargi austajaid, kellega on mul vahetu kokkupuude olnud - seega minupoolse tänu pälvivad juppide poole pealt Janek ja eero, muidu lahe piiga ja väga hea autojuht raskel hetkel Annely, samuti kinumehed Martin_S ja Toots, kes tuju üleval igal hetkel hoiavad ja priitv8 (keda ma küll tõsi jah näost näkku veel näinudki pole), kes annab ikka väga asjalikku ja kasusaamatut infot kõige kohta, mis puudutab BMW-d
Ja kiidaks TiitR-i,kes on korduvalt aidanud mul manti Tartust Tallinnasse transportida Nüüd siis autol talverehvid olemas,tänu Tiidu kiirele reageerimisele
Täitsa vunts!
- TiitR
- Huviline
- Peamine sõiduk: E70 xDrive30d
Re: Re:
anytime Tootsionu...Toots kirjutas:Mina tulistaks siit kohe vastu:TiitR kirjutas:Mina kiidan esialgu ainult neid tublisi BMW omanikke ja selle automargi austajaid, kellega on mul vahetu kokkupuude olnud - seega minupoolse tänu pälvivad juppide poole pealt Janek ja eero, muidu lahe piiga ja väga hea autojuht raskel hetkel Annely, samuti kinumehed Martin_S ja Toots, kes tuju üleval igal hetkel hoiavad ja priitv8 (keda ma küll tõsi jah näost näkku veel näinudki pole), kes annab ikka väga asjalikku ja kasusaamatut infot kõige kohta, mis puudutab BMW-d
Ja kiidaks TiitR-i,kes on korduvalt aidanud mul manti Tartust Tallinnasse transportida Nüüd siis autol talverehvid olemas,tänu Tiidu kiirele reageerimisele
Täitsa vunts!
Enne: E30-1,8i/2,5i/2,4d, E34-2,4tda/2,5tds, E36-2,5td, E39-3,0d/3,0da, 2xE60-3,0da, E70 3.0sd M-pakett
Nüüd: ´12a. VW Passat 2.0 tdi DSG;´09 E70 3.0d M-pakett, ´85a. VAZ 21063, ´05a. Škoda Octavia 2.0 tdi DSG
Nüüd: ´12a. VW Passat 2.0 tdi DSG;´09 E70 3.0d M-pakett, ´85a. VAZ 21063, ´05a. Škoda Octavia 2.0 tdi DSG