Kus pesta autot
odavaim
nuh kõige odavam variant on ikka lapp kätte ja ise puhtaks pesta. Vähemalt tead et auto saab puhtaks. Ainus kulu on vesi, pesemisvahendid ja oma energia.
- eero
- Huviline
- Peamine sõiduk: F07 535i GT
- Telefon: 5256627
- Asukoht: Kadaka tee 187C Tallinn. Tel. 5256627, eero@autoint.ee
- Kontakt:
Soovitan siiralt Sikupilli Prisma maa all parklas OÜ Stoltseni pesulat. Mehed küsivad raha küll piisavalt, ent kvaliteedi üle pole ma veel pidanud nurisema. Ma lasen neil pesta Hertz autorendi autosid ja sain täna enda 325 keemilisest puhastusest kätte (täiesti kuivatatud sealjuures). Tulemus 5+. Mehed teevad VÄGA korralikku tööd ja suhtuvad autosse õigesti. Kemikaalid on Malco, Presta ja Auto-Glym.
E32 750i (1994)
soovitan soojalt Linnamäe tee 91(oli vist) parkimismajas esimesel korrusel olevat käsipesulat, teevad 5mindiga puhtaks.
Igatahes see place kus Patrick tegutseb.
Seal tuleb osata vene keelt, aga sõna mõtt naada oskamé kõik
Raha võetakse 25kr(tavapesu) või rohkem kui soovite vahasid ja muid värke.
Odavamat kohta ma kahtlen kas Tallinnas leiab.
Seal tuleb osata vene keelt, aga sõna mõtt naada oskamé kõik
Raha võetakse 25kr(tavapesu) või rohkem kui soovite vahasid ja muid värke.
mina soovitaks Vabaduse pst lõpus (Pääskylas nendest 16kordsetest tornidest veica linna poole) käsipesulat. Hinda küsivad talvel 125.- aga töö on korralik. Kui on kiire siis ja Neste Spectra. Automaatjaamadest on see selline, mis ei riku autoovärvi ära. Statoili pesulatest hoia heaga eemale. Viimanekord, kui sellises käisin küsisin pärast pesu raha tagasi. Isegi tuuleklaasi ei suutnud see aparaat puhtaks pesta
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 520d
Ühe korra käisin ja rohkem ei lähe. Esiteks on see koht nii **** kitsas. Ja kui sul ette satub mõni tegelane , kes tahab autot puhtamaks saada, siis jäädki sinna ootama. Omad jõmmid käivad seal pesemas ja poole ajast peavad nad ju ka juttu puhuma. Samas kui mitu autot ootab järjekorras.Andry kirjutas:soovitan soojalt Linnamäe tee 91(oli vist) parkimismajas esimesel korrusel olevat käsipesulat, teevad 5mindiga puhtaks.
Ja lõpetuseks veel nii palju et üldjuhul pesengi autot nii, et leotusvedelik peale ja survega üle, aga selles kohas tehti minu arvates tööd kõige lohakamalt. Aga selle raha eest samas ei peagi rohkemat saama
Mina käin oma kallikestega Kotka tn. Peale Nõmme tee otsa vasakut kätt tasuline parkla ja selle hoovis.Helistan ette ja panen aja ning alati on autod puhtad olnud.Viimati käisin sel nädalavahetusel Seest väljast tolmar+plastik+klaasid+veljed , tilgatult kuivatati ära ja silikoonitati tihendid.Aega läks 45 min ja maksis see 155.-Väga norm hind selle töö eest. Soovitan soojalt.Nende nr 055 923 569 (vene keeles räägib )
Audi Rs4; E55 AMG T
Olen viimased korrad käinud siin Pärnu mnt ääres ProRehvile kuuluvas käsipesulas. Pidevalt töös kolm boxi, asi läheb kiirelt. Ka aja saab broneerida. Hinnad peast olid vist nii:
Koerailmapesu - 55.-
Taksopesu ehk käib kah! - 75
Endal hea - 125.-
Ämmaga notari juurde - 155.-
Presidendi vastuvõtule - 185.-
Ise võtan endal hea ja käib kah vaheldumisi - kogu aeg ei pea ka matte pesema.
Üldiselt rahul.
Koerailmapesu - 55.-
Taksopesu ehk käib kah! - 75
Endal hea - 125.-
Ämmaga notari juurde - 155.-
Presidendi vastuvõtule - 185.-
Ise võtan endal hea ja käib kah vaheldumisi - kogu aeg ei pea ka matte pesema.
Üldiselt rahul.