Julgestuspolitsei liiklusjärelvalve poole pealt on Aarel küll õigus, vähemalt kui olen sattunud kuskile suure reidi keskele siis on alati mind kinni pidanud jupo ametnik mitte "tavaline" liikluspolitseinik.Aare kirjutas:Julgestuspolitsei liiklusjärelevalve üksus tegeleb vägagi rullnokkade püüdmisega, põhiliselt korraldatakse reide üle Eesti ja autodena kasutati enne hõbedast värvi Impreza WRX-sid. Televiisoris esines autode üleandmisel justnimelt seesama järelevalve mees ja jutt oli Subarute väljavahetamisest. Võib-olla kõlab imelikult, aga suuremate politseioperatsioonide taga a'la " puhuvad kõik" on just nimelt Jupo.Indrek_M kirjutas: Kapo ja Jupo tööülesanded on vist natuke teised. Pigem VIP-ide eskort kui patrullimine ja rullnokkade püüdmine.
Nende autodega peetud jälitamise videoid on enam kui kord meedias näidatud (kiirused 230+) ja üldiselt on need aktsioonid tänu autole kiirelt läbi saanud.
OT
Nendega meenub ka üks päris koomiline situatsioon suvisest Elvast, kesklinn oli subaruid täis ja jupo poisid jooksid automaatidega ringi nagu neil midagi paremat teha ei oleks. 100m peale suudeti minu autot kinni pidada kolm korda. Viimase venna kommentaar minu kainele autojuhile oli lubadus ta silmaoperatsioonile saata kui udutulesid kohe ära ei kustuta. /END OT
Jupo poistega olen ka korra tööga seoses kokku puudunud, need x5'ga vennad olid küll päris muhedad.
Loodan et uute autodega saab neil üle see meile meeldiva automargi aegajalt esinev üleliigne kottimine.
Kapo meiesuguse lasteaiaga üldse ei tegele
terv
erich